Maak vrijblijvend een afspraak

Zelf afspraak inboeken in Online Agenda

Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in mijn Online Agenda. Kies zelf het moment wanneer het jou het beste uitkomt.

Telefonisch afspraak maken

Als je je afvraagt hoe een behandeling in zijn werk gaat, meer informatie wenst of wanneer je graag een afspraak wilt maken. Neem dan vrijblijvend contact met me op. je kunt me bereiken op: 013-8220022.

Tarieven

Consult particulieren:

  • Kennismakingsgesprek: Gratis
  • Normaal consult € 76,50 per uur

Coaching consult bedrijven:

  • € 87,50 per uur (Excl. 21% BTW)

Betaling:
Maandelijks achteraf via factuur. Je ontvangt dan tevens een een nota die je eventueel kunt declareren bij je zorg-verzekeraar.

Intake

Wanneer je voor het eerst op gesprek komt is het handig als je de onderstaande twee vragenlijsten vooraf thuis in vult en mee neemt bij ons eerste gesprek.

Vergoeding zorgverzekeraars

Een groot aantal zorgverzekeraars erkent de waarde van psychosociale therapie en counseling door consulten (soms deels) te vergoeden via de aanvullende verzekering. Het gaat hier om zorgverlening in het kader van hulp bij sociale en emotionele problemen. Bekijk hier het volledige overzicht inclusief de vergoedingen per zorgverzekeraar.

KLachten

Hoewel ik er alles aan zal doen om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, kan het voorkomen dat je misschien niet helemaal tevreden bent. Laat me dat dan zo snel mogelijk weten dan kunnen we samen hiervoor een oplossing vinden. Mochten we er samen niet uitkomen dan bied ik je gratis via mijn beroepsvereniging een klachtenfunctionaris aan. Voor het geval dat ook dit niet tot een bevredigende oplossing leidt, ben ik aangesloten bij een geschillen instantie via de SCAG.

Mail me

4 + 4 = ?

Maak een afspraak in de Online Agenda

Blijf niet rondlopen met je problemen als je er zelf niet meer helemaal uit komt.